ZF Live

ZF Live. Adela Jansen, CCIFER şi Răzvan Butucaru, Mazars: De ce este important pentru companiile româneşti să aibă o bună guvernanţă corporativă. Ce va însemna guvernanţa corporativă postpandemie, care trebuie să se raporteze la conceptul ESG – Enviromental, social governance?

Autor: Răzvan Botea

29.01.2022, 12:03 628

Din ce în ce mai multe consilii de administraţie ale companiilor din România conduc companiile după principiile guvernanţei corporative. Pandemia a accelerat aceste tendinţe de a adopta politici de protecţie a mediului în companii, iar raportarea la conceptul ESG - Enviromental, social governance înseamnă pentru companii un plus de competitivitate, au spus în cadrul unei ediţii speciale a ZF Live Adela Jansen, membru în consiliul director al CCIFER şi Răzvan Butucaru, partener, Financial Services and Advisory Leader la Mazars România.

„Văd un trend ascendent în companiile româneşti în a da mai multă atenţie acestei guvernanţe corporative. Elementele acestei guvernanţe corporative pot fi aplicate în orice organizaţie“, a spus la ZF Live Răzvan Butucaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO