ZF Live

VIDEO ZF Live. Un absolvent de ASE vinde "cinematografe pentru acasă" şi are venituri de 2 milioane de euro. Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 24 septembrie, cu Bogdan Ştefan, AV Store

24.09.2014, 13:28 793

Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 24 septembrie, cu Bogdan Ştefan, AV Store

Un absolvent de ASE a mizat la începutul crizei pe un magazin online de produse audio-video high-end, care în prezent îi aduce venituri de două milioane de euro.

“Afacerea a pornit din pasiune. Eu am absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul ASE, iar ceilalţi trei parteneri ai mei au terminat Facultatea de Automatică. Iniţial dezvoltam diferite aplicaţii pentru câţiva clienţi, am crescut împreună, iar ulterior ne-am specializat pe aplicaţii de comerţ electronic, motiv pentru care am şi ales să punem bazele unui magazin online”, a declarat Bogdan Ştefan, Managing Partner al AVstore invitat la emisiunea ZF Live.

AVstore a fost lansat în 2007 sub forma unui magazin online de produse multimedia destinate în special pentru a fi folosite acasă. “În 2007, a fost o perioadă dificilă pentru că persoanele nu prea investeau, îşi economiseau banii, însă acum piaţa creşte foarte mult datorită deschiderii oamenilor către aşa ceva. Produsele noastre nu sunt profesionale, de scenă sau concert, ci pentru acasă”, a spus Ştefan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO