ZF Live

VIDEO ZF Live Special. Şeful Microsoft România: "Angajăm 30-40 de oameni în programare, marketing, vânzări"

11.11.2013, 17:09 1018

Ziarul Financiar Live a transmis în cadrul unor ediţii speciale de la summitul Microsoft, eveniment desfăşurat în Bucureşti, în 6-7 noiembrie, la care au participat peste 1.200 de persoane, 36 de parteneri Microsoft, 45 de experţi în IT în cadrul a 46 de sesiuni.

Printre invitaţii ZF Live s-a numărat şi şeful Microsoft România, Kostas Loukas, cu care am discutat despre ultimele tendinţe digitale dar şi despre planurile gigantului în România.

Loukas a spus la ZF Live Special că Microsoft, care are în prezent 400 de angajaţi în România, va continua să facă angajări în plan local, având în jur de 30-40 de poziţii libere.

“Am făcut investiţii mari în servicii globale din România, de aceea avem 400 de angajaţi aici şi mai angajăm. Avem 30-40 de poziţii deschise, ingineri, marketing, sale. Business-ul nostru de bază de aici este tehnologia, avem o echipă de ingineri puternică de aici, absolvenţi cunoscători de limbi străini”, a spus Loukas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO