ZF Live

VIDEO ZF Live. Radu Sebastian Amarie, head of engineering Findie: Anul viitor vrem să ne extindem pe pieţele din Marea Britanie şi SUA, unde sunt companii care alocă bugete mari pentru marketing

Autor: Bianca Dorobanţu

15.12.2016, 00:05 531
Findie, platformă online fondată în Marea Britanie, care pune la dispoziţie tehnologie şi infrastructură companiilor pentru a-şi  promova conţinutul video, a cărei divizie tehnică formată din trei ingineri şi un designer se regăseşte în România, ţinteşte pentru anul viitor extinderea pe pieţele din Marea Britanie sau Statele Unite, unde marile companii sunt dispuse să aloce un buget considerabil pentru marketing şi advertising.

 „Suntem trei ingineri şi un designer, sperăm ca peste câteva luni să fim opt, căutăm oameni deştepţi. Am ridicat finanţare în jurul sumei de 700.000 de euro”, a spus Radu Sebastian Amarie, head of engineering Findie, invitat la ZF Live.

Findie este gândit ca un site de sine stătător, în care utilizatorii îşi pot crea conturi. Spre deosebire de alte site-uri, care au imagine statică, această platformă creează trailere video de până la 15 secunde pentru ca utilizatorul să fie interesat de acea bucată de conţinut astfel încât să o acceseze şi să se uite, mai spune Amariei.

„Oferim un website prin care brandurile să-şi pună conţinutul video, oferim infrastructură, ne mulăm pe profilul fiecărui utilizator, oferim videourile care le-ar plăcea cel mai mult, astfel creştem engagementul pe site. Daca la dumneavoastră pe site, de exemplu,  utilizatorii vor sta un minut şi jumătate, la noi vorbim deja de peste patru minute engagement”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO