ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Mai este nevoie să ai department propriu de IT în companie sau poţi să-l externalizezi? Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 20 noiembrie, cu Bogdan Tudor, CEO al Class IT Outsourcing

Autor: Octavian Calei

20.11.2013, 13:59 838

“Peste 80% din companiile din România au probleme de securitate, riscuri de pierdere a datelor sau de acces neautorizat”, a spus Bogdan Tudor, fondator şi CEO al companiei Class IT Outsourcing, în cadrul emisiunii ZF Live de miercuri, 20 noiembrie.

Cele mai multe întâlnite situaţii în care companiile apelează la serviciile IT ale companiei sunt comunicarea pe mail întreruptă, pierderea de date şi scurgerea de date la competiţie, a precizat Tudor.

Costul serviciilor furnizate de Class IT Outsourcing se încadrează între 1.000 şi 2.000 de euro pe lună pentru o companie de talie medie a cărei nevoi sunt satisfăcute de un departament IT cu 1-2 angajaţi. Cel mai scump contract aduce 10.000 de euro pe lună firmei româneşti de outsourcing şi este încheiat cu o companie din Marea Britanie.

Class IT Outsourcing este companie românească fondată de Bogdan Tudor în 2001 cu 100 de angajaţi în Bucureşti şi o cifră de afaceri de 3 milioane de euro preconizată pentru anul acesta.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO