ZF Live

VIDEO ZF Live. "Nemulţumirea este o resursă antreprenorială, care poate sta la baza înfiinţării unui business". Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 2 iulie, cu Dorin Bodea, specialist în management

ZF Live

Urmăriţi emisiunea ZF Live de miercuri, 2 iulie, cu Dorin Bodea, specialist în management.

Creşterea sustenabilă a unei afaceri este bazată pe o serie de indicatori financiari, precum eficienţă, profitabilitate sau cota de piaţă, însă o componentă importantă, pe care companiile nu o iau întotdeauna în calcul, include competenţele comportamentale şi practicile echipei de conducere, a declarat la ZF Live Dorin Bodea, autorul cărţii de management “Manager, lider sau antreprenor?”.

“Îmbinarea celor trei roluri, de manager, lider şi antreprenor va conduce la o creştere a performanţei echipe de conducere, care va avea un impact semnificativ asupra profitabilităţii companiei respective”, a spus Bodea.

Cartea adresată echipelor de management se bazează pe un studiu realizat pe un eşantion de 108 manageri (27 manageri generali, 43 top manageri şi 38 middle manageri) din 27 de companii (8 companii multinaţionale şi 19 companii naţionale româneşti) şi încearcă să ofere răspunsul la întrebarea: care dintre cele trei roluri ale conducerii are impactul cel mai mare asupra performanţei afacerii?

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.