ZF Live

VIDEO ZF Live. "Cumpărătorii apartamentelor de lux cunosc piaţa aproape la fel de bine ca brokerul". Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi, 8 iulie, cu Mihaela Pană, DTZ Echinox

08.07.2014, 13:18 385

Urmăriţi ZF Live de marţi, 8 iulie, cu Mihaela Pană, Head of Residential Department DTZ Echinox

Preţurile apartamentelor de lux din Bucureşti s-au oprit din scădere începând cu sfârşitul anului 2013, ceea ce va conduce la o stabilizare a pieţei real estate de lux, după ce în ultimii ani vânzările pe acest segment au înregistrat un declin, pe fondul unui număr tot mai mic de investitori, a declarat la ZF Live Mihaela Pană, Head of Residential Department DTZ Echinox.

"Cei mai mulţi clienţi sunt utilizatori finali, care intenţionează să locuiască în astfel de proprietăţi, în timp ce plasamentele de investiţii sunt încă timide, din cauza bugetelor mici", a spus Pană.

Ea este de părere că o mare parte dintre clienţi sunt mai educaţi, mai informaţi şi mai precauţi în comparaţie cu perioada dinainte de criză, ceea ce presupune un interval mai lung de timp, cuprins între 6-12 luni, în care potenţialii cumpărători analizează ofertele din piaţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO