ZF Live

VIDEO ZF Live. Cornelia Nicolae, Stefanel: Anul viitor nu avem în plan noi deschideri. Am acoperit toate zonele de interes pentru nişa noastră

Autor: Corina Zamfir

20.12.2016, 00:06 307
Lunile decembrie şi ianuarie contribuie cu circa 25% la businessul anual al lanţului de magazine de modă Stefanel. Activ pe segmentul premium, retailerul italian are afaceri anuale de 6 milioane de euro în România, potrivit Corneliei Nicolae, country manager al Stefanel.

„Pentru noi, luna decembrie a fost o lună record. Ne setăm nişte ţinte în fiecare an pe care de regulă le depăşim. Anul acesta a fost mai bun ca anul trecut, anul trecut a fost la rândul său peste anii anteriori şi tot aşa. În decembrie, noi funcţionăm la capacitate maximă. Anul acesta, doar în ultima lună din an estimăm vânzări de un milion de euro“, susţine Cornelia Nicolae, country manager, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Ea mai spune că cea mai folosită modalitate de plată este cardul bancar. Mai mult, bonul mediu este mai mare în acest caz. „Încasările cu cardul sunt net superioare celor pe care le facem cash“, adaugă ea.

Cel mai bine vândute produse marca Stefanel, care are în România 12 ma­gazine şi un outlet, sunt cele confecţionate din caşmir.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO