ZF Live

VIDEO ZF Live. Câtă nevoie de profesionalizare are noua generaţie de antreprenori a României? Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de joi, 31 octombrie, cu Marcel Duhăneanu, rectorul ASEBUSS

Autor: Octavian Calei

31.10.2013, 13:38 297

„Instinctul este foarte important, dar este la fel ca şi talentul în muzică. Poţi să cânţi şi după ureche, dar niciodată nu vei reuşi să cânţi un concert întreg. Şi în muzică, 5% este talentul, 95% transpiraţie. Dacă vrei să devii un antreprenor de succes pe termen lung, ai nevoie de pregătire şi muncă”, a declarat Marcel Duhăneanu, rectorul ASEBUSS în cadrul emisiunii ZF Live de joi, 31 octombrie.

ASEBUSS, program de executive MBA derulat în parteneriat cu SUA, a format peste 1.100 de manageri în 20 de ani în România.

Duhăneanu a menţionat importanţa IMM-urilor în economiile de pretutindeni, acestea reprezentând 95% din totalul numărului de companii, asigurând 50% din valoarea adăugată şi între 60 şi 90% din locurile de muncă.

„Criza a cam înlăturat toate acele business-uri care au apărut în mod artificial şi care nu sunt productive. România poate sprijini mediul business dezvoltând infrastructura. Agricultura, turismul, comerţul exterior depind tot de infrastructură”, a mai spus Duhăneanu la ZF Live.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO