ZF Live

Video ZF Live: Cât a costat cel mai scump inel de logodnă produs la comandă în România?

19.07.2015, 13:02 551

La Iaşi este cel mai mare producător local de verighete care şi-a dublat afacerile în criză. Producţia maximă de verighete pe zi  este de 150-200 de perechi, cantitatea medie prelucată pe an este de 100 kg de aur. Cel mai scump inel de logodnă cu diamant produs pe comandă a costat 10.000 de euro, a spus la ZF Live Dana Ciriperu, redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar.

Afacerile totale ale companiei sunt de 10 mil. de lei şi este un business cu 25 de angajaţi, care a crescut şi  s-a adaptat perioadei actuale.

Coriolan a atacat retail-ul şi dacă te uiţi la magazinele pe care le au sunt foarte bine dezvoltate. Producătorul are 2 magazine la Iaşi şi un magazin deschis la Bucureşti.

Compania a reuşit să semneze contracte cu 90 de distribuitori, fapt ce este o garanţie pentru un producător cu 25 de angajaţi să intre pe o piaţă care este atacată de multinaţionale şi de brand-uri de lux.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO