ZF Live

VIDEO ZF Live: Care este viitorul tehnologiei touch?

14.02.2015, 20:22 192

Tehnologia touchscreen este cerută pe piaţă, dar este prea scumpă, şi probabil va cuceri foarte mult zona dispozitivelor convertibile, cum sunt tabletele care se transformă în notebook, însă nu va deveni un standard pentru produsele electro-IT, a spus  la ZF Live Aurel Neţin, country manager al Lenovo România, Bul­garia şi Moldova.

“Probabil va cuceri foarte mult dispozitivele convertibile, care se pot transforma din tablete în notebook. Pentru notebook nu cred că ai nevoie de touch, ai tastatura”, a spus Neţin.

În ceea ce priveşte tendinţele de pe piaţa de smartphone, se remarcă o mişcare la nivel internaţional pentru ecranele mari.

“Vom încerca să promovăm mult smarphone-urile de 5 inch. E o mişcare internaţională către ecrane mai mari. Ecranul mediu va fi de 5 inch. Vom avea şi de 4-4.5 inch pentru că piaţa cere şi smartphone-uri ieftine, cu ecrane mici. Dar vom avea de asemenea smartphone-uri cu ecrane mari’, a spus Neţin

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 9 februarie, cu Aurel Neţin.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de luni, 9 februarie

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO