ZF Live

VIDEO ZF Live. Bogdan Kochesch, Educativa: "Cloud-ul mi-a dublat cifra de afaceri în fiecare an". Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 6 noiembrie

06.11.2013, 18:21 188

„Un beneficiu clar în urma obţinerii unui serviciu cloud reprezintă faptul că nu mai ai o investiţie iniţială. Practic, nu mai trebuie să îţi cumperi un server, nişte licenţe. Beneficiezi de un serviciu on demand, din orice locaţie, oricând”, a spus Mihai Iordache, Director pentru IMM-uri şi Administraţie Publică Locală, Microsoft România la emisiunea ZF Live de miercuri, 6 noiembrie.

Business-ul cu IMM-uri şi Administraţie Publică Locală reprezintă 30% din cifra de afaceri Microsoft România şi a crescut în ultimii trei ani cu double digit în fiecare an, a mai precizat Iordache.

Bogdan Kochesch, co-fondatorul unei platforme online Educativa, care vine în sprijinul pregătirii elevilor şi studenţilor pentru următoarele trepte importante de învăţământ, a spus că business-ul său s-a dublat în ultimii trei ani în fiecare an.

„Înainte aveam 20-30.000 de clienţi cu care reuşeam să comunicăm anual, anul acesta am ajuns la 70-80.000 de oameni în urma investiţiei în noile tehnologii cloud”, a declarat Kochesch la ZF Live.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO