ZF Live

VIDEO ZF Live. Andra Munteanu: Prima masă a zilei trebuie luată la 45 de minute din momentul în care o persoană s-a trezit. Mesele trebuie să aibă între ele un interval de două sau trei ore distanţă

Autor: Dragoş Dinu

05.11.2017, 11:54 727

Prima masă a zilei trebuie luată, în general, la 45 de minute din momentul în care o persoană se trezeşte. Micul dejun poate să conţină un smoothie cu iaurt, fructe şi seminţe, dar la fel de bine poate să fie şi unul constituit din fulgi de ovăz fiert şi fructe uscate. Mesele trebuie să aibă între ele un interval de două sau trei ore distanţă, nu mai mult de atât, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Andra Munteanu, fondatoare a programului de remodelare corporală Limitless.

 

Andra Munteanu a spus că prima gustare a zilei, după micul dejun, trebuie luată în jurul orei 10 sau 11, şi trebuie să fie bogată în fructe, mai ales dacă acestea nu au fost consumate în zorii zilei. „Noi promovăm destul de mult alimentaţia sezonieră. Recomandăm produse care să fie cât mai uşor de procurat, dar şi de gătit. Ananasul are enzime care ajută la procesul de digestie, de aceea este foarte recomandat”.

 

Cât despre masa de prânz, Andra Munteanu a spus că trebuie să fie bogată în proteine, dar şi în vegetale. „Friptura de curcan combinată cu o salată de crudităţi este o variantă de masă de prânz, ideal fără desert”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO