ZF Live

VIDEO ZF Live. Alex Lăpuşan, CEO Zitec: Cloud-ul ne-a ajutat să avem proiecte pe care nu am fi avut niciodată vise să le facem într-o firmă mică în România. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de miercuri, 6 noiembrie

Autor: Octavian Calei

07.11.2013, 17:20 80

„Cloud-ul ne-a oferit o modificare dramatică. Ne-a permis să luăm proiecte mai mari decât ne-am fi permis înainte pentru că nu a trebuit să ne achiziţionăm un camion de calculatoare, proiecte pe care nu am fi avut niciodată vise să le facem într-o firmă mică în România”, a spus Alex Lăpuşan, CEO Zitec, la emisiunea ZF Live de miercuri, 6 noiembrie.

Lăpuşan a fondat Zitec în 2003 împreună cu un partener şi 3000 de euro. Astăzi, Zitec are peste 80 de angajaţi şi aşteaptă o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro anul acesta.

„Eu am învăţat sărind în apă şi învăţând să înot în timp ce mă duceam la fund. În momentul de faţă ai mai multe instrumente, ai acces la finanţare, este mult mai uşor decât acum 10 an”, a mai spus Lăpuşan.

Teodor Blidăruş, Managing Partner, Softelligence, a fost invitat alături de Lăpuşan la ZF Live. El a subliniat de asemenea contribuţia serviciilor de stocare a datelor în modelarea business-ului românesc.

„Cloud-ul reprezintă un nou model de business pentru furnizori şi îţi permite să rămâi competitiv ca preţ, focusat pe business-ul tău şi să serveşti o gamă largă de clienţi, atât mari, cât şi mici”, a precizat Blidăruş.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO