ZF Live

#Un an de la lockdown. Ce urmează? Ce spune Dan Paştiu, de la Dabo Doner, o reţea de fast food

Dan Paştiu, fondator al Dabo Doner

Dan Paştiu, fondator al Dabo Doner

18.03.2021, 00:05 1069

► „În 2020, s-au schimbat fundamental obiceiurile de consum. S-a trecut foarte mult pe delivery. Pot spune că 2020 a fost un an plin de greutăţi şi plin de provocări, iar 2021 continuă în acelaşi stil. Acest lucru nu trebuie să descurajeze antreprenorii. Ei ar trebui să profite de acest context şi să fie mai inovatori, astfel încât să se adapteze situaţiei“, a declarat Dan Paştiu, fondatorul reţelei de fast food Dabo Doner, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

► La începutul pandemiei, acesta povesteşte că a făcut anumite previziuni şi atunci când a văzut ce ar putea urma, a decis să se adapteze contextului actual, care l-a obligat să-şi reconfigureze businessul şi serviciile.

► În acest sens, el a creat pachete speciale cu produsele care se cereau cel mai mult în acea perioadă, precum pachete de grup sau de familie, pe care clienţii le puteau consuma acasă, la birou sau în altă locaţie decât în restaurant.

► În prezent, susţine el, relaţia cu mallurile este tensionată, iar locaţiile din cadrul acestora au cel mai mult de suferit. Totuşi, în viitor, el crede că mallurile îşi vor reveni, iar în pentru extinderea cu noi locaţii nu exclude mallurile şi marile centre comerciale.

► Dan Paştiu speră ca această perioadă în care se află toată industria HoReCa, în special jucătorii din zona de food, să fie o perioadă de tranziţie, pe care să o depăşească cât mai repede. În plus, după terminarea acesteia, el crede că vor rămâne pe piaţă doar jucătorii puternici din zona de food.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO