ZF Live

Studiu: ce vor tinerii de la România? Ideea unei ţări în care tinerii să îşi dorească să rămână sau să se întoarcă este utopică

ZF Live

♦ Mai mulţi studenţi şi experţi demarează un proiect, Ziua Generaţiei Z, prin care îşi propun să afle ce i-ar determina pe tinerii de până în 25 de ani să rămână în ţară sau să revină dacă au plecat ♦ „Momentan este o utopie“.

Tinerii din România sunt mai pierduţi şi mai dezorientaţi după un an de pandemie, iar cei mai mulţi au nevoie de sfaturi pentru a şti în ce direcţie să meargă, a spus la ZF Live Elena Kuji Buteică, membră a Fundaţiei C.A.E.S.A.R (Centrul pen­tru Acces la Expertiza Studen­ţilor şi Absol­ven­ţilor Români).

„Ne-am dori să vedem schim­barea pe care toată lumea şi-o do­reşte în Ro­mâ­nia. Conside­răm că tinerii Z au pu­te­rea şi en­tuziasmul pen­tru a face acest lucru. Cu toţii ne uităm la ti­neri atunci când vrem să luăm pulsul ţării. Ei sunt cei care dic­tează pa­şii că­tre viitor. Con­siderăm că dacă spriji­nim tinerii, atunci pu­tem să spe­răm la un viitor mai bun, atât pentru noi, cât şi pentru ei“.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.