ZF Live

Radu Negulescu şi Radu Ţintescu, doi antreprenori din IT, au creat la Bucureşti, cu 3 mil. euro, platforma de videoconferinţe Sessions, care este "mult mai bună decât Zoom după primul feedback", şi speră la o primă evaluare de 100 mil. euro: Ţinta noastră este să ne listăm la Bursa de la New York şi poate să ajungem la o capitalizare de 50 mld. dolari

ZF Live

Radu Negulescu şi Radu Ţintescu au investit peste 3 milioane de euro într-un nou serviciu de videoconferinţe, Sessions, care acoperă tot spectrul de întâlniri profesionale şi permite un număr maxim de 50 de participanţi, urmând ca acest număr să crească la 200 în următoarele luni. Fondatorii sunt încrezători că, de la prima finanţare, compania o să fie evaluată la 100 milioane de euro.

În timp ce un utilizator participă la o întâlnire în cadrul platformei, el se poate bucura de folosirea mai multor funcţii, precum colaborarea la un document în timp real sau interacţionarea cu restul participanţilor.

„Nimeni nu a gândit un instrument care să aibă toţi paşii procesului unei interacţiuni complexe şi am considerat că este un spaţiu extrem de mare neatacat de nimeni“, a declarat Radu Negulescu,  founder & CEO al Flow OS – Sessions, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Cei doi antreprenori au creat un mecanism care le oferă posibilitatea introducerii a diverse funcţionalităţi care se pot rezuma şi la aplicaţii de sine stătătoare. Astfel, la orice integrare cu  aplicaţii existente, odată introduse în sistem, ele se conectează cu restul aplicaţiilor. 

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.