ZF Live

Liviu Stoleru, CEO al ROCA Industry: Ne-am propus un portofoliu de până la 13 companii pe care să le aducem în holding. Capitalizare anticipată de 177 mil. lei pentru holdingul ROCA Industry

Liviu Stoleru, ROCA Industry:  Managementul ROCA se gândeşte inclusiv la a dezvolta încă cel puţin un holding, poate chiar două, însă pe alte domenii, precum energia şi agricultura.

Liviu Stoleru, ROCA Industry: Managementul ROCA se gândeşte inclusiv la a dezvolta încă cel puţin un holding, poate chiar două, însă pe alte domenii, precum energia şi agricultura.

Autor: Eduard Ivanovici

27.01.2022, 07:42 446

Holdingul se listează azi, 27 ianuarie, pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul ROC1.

Liviu Stoleru, CEO al ROCA Industry, holding care reuneşte pro­ducători de materiale de construcţii din portofoliul platformei de investiţii ROCA Investments, consideră că unul dintre principalele avantaje ale holdingului constă în crearea de si­nergii în rândurile companiilor din porto­foliu, adăugând că în urma listării la bursă grupul ar putea ajunge de-a lungul timpului de la afaceri de 200 de milioane de lei la circa 2 mi­liarde de lei.

Astăzi, ROCA Industry va debuta oficial pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul ROC1, după ce în decem­brie holdingul a închis cu succes un plasament privat de acţiuni şi a atras 45 de milioane de lei de la investitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO