ZF Live

Ionescu, Interparking: În Europa un şofer pierde 30-35% din timp căutând loc de parcare. În Bucureşti procentul ajunge la 50%

Autor: Roxana Rosu

05.03.2015, 00:05 590
Bucureştiul are nevoie de minimum 6 - 8 parcări noi în zona centrală, care să acopere Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Piaţa Unirii, pentru a soluţiona problema pe termen lung, a declarat miercuri la ZF Live Cezar Ionescu, reprezentantul Interparking, companie care a amenajat parcarea de la Universitate şi noua parcare de sub Teatrul Naţional.
 
„În marile oraşe europene un conducător auto pierde 30 - 35% din timp (timpul pe care îl petrece în trafic – n. red.) căutând loc de parcare. În Bucureşti procentul ajunge la 50%“, a spus Ionescu.
 
Interparking a inaugurat recent cea mai mare parcare din centrul unui oraş european, sub Teatrul Naţional din Bucureşti, unde şoferi au la dispoziţie 960 de locuri. Tarifele sunt de 3 lei pentru o oră şi 30 de lei pe zi, existând şi posibilitatea de a face abonamente lunare, pe timp de zi, pentru cei care lucrează în zonă, sau pe timp de noapte. Preţul este de circa 200 de lei. Parcarea de sub Teatrul Naţional a stat nefolosită timp de 25 de ani. Ea dispune de trei puncte de acces, spre teatru şi spre hotelul Intercontinental, investitorul urmând să amenajeze încă două intrări dinspre bulevardul Magheru.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO