ZF Live

”Generaţia noastră şi cea care urmează după noi nu se mai gândeşte când iese la pensie, ci la ce experimentează până atunci". VIDEO

21.07.2014, 12:19 717

Viziunea actuală în industria IT este de conectivitate permanentă a tuturor dispozitivelor mobile, astfel încât să existe o capacitate de controlare şi monitorizare constantă a evenimentelor şi de personalizare a serviciilor după placul fiecărui client în parte, a declarant la ZF Live Nancy Nemes, Windows Phone Category Leader, Microsoft.

”Importantă va fi conectivitatea între toate aparatele, telefonul să comunice cu tableta şi desktop-ul. Aplicaţiile vor continua să aibă importanţă şi un trend foarte important va fi în zona de business: până în 2016 vor fi peste un miliard de smartphone-uri, dintre care peste 30% vor fi în business”, a spus Nemes.

Unul dintre segmentele cu cea mai rapidă dezvoltare în IT este domeniul aplicaţiilor mobile. În momentul de faţă în Windows Store, al treilea magazine virtual de aplicaţii, există peste 250.000 de titluri care pot fi descărcate. În momentul de faţă Windows Phone este un challenger pe piaţă. Windows Phone are o creştere de peste 90% de la an la an. 

Nancy Nemes a mai vorbit despre viitorul Microsoft, despre unde se îndreaptă tehnologia şi despre cum percep tinerii progresele din IT. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO