ZF Live

De ce să te faci contabil sau auditor. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de joi, 4 iulie cu Cristina Pena, PwC

Autor: Cătălina Butan

04.07.2013, 16:22 987

Cristina Pena, manager al departamentului de audit al PwC a vorbit joi, 4 iulie, la ZF Live despre job-urile de contabil şi auditor în România, şansele de promovare în aceste domenii precum şi despre standardele internaţionale de contabilitate care dau bătăi de cap companiilor româneşti.

“Poţi porni în audit sau în contabilitate. Ca să fii auditor, trebuie să ştii contabilitate. Ca să faci audit, trebuie să ai noţiuni de contabilitate, dar nu e suficient",  a explicat Pena la ZF Live.

Cristina Pena este unul dintre trainerii din programul ZFeLearning. Este absolventă a Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul ASE (2001-2005), iar pe platforma de e-learning a ZF este profesorul care ţine cursul “Impozite amânate”, subiect tratat şi în cadrul emisiunii ZF Live.

Vezi aici cursul Impozite amanate: recunoastere si prezentare, exemple specifice pentru Romania sustinut de Cristina Pena, Manager in cadrul Departamentului de Audit, PricewaterhouseCoopers Romania

ZFeLEARNING este o platformă de cursuri video online în limba română lansată la începutul acestei luni de ZF, în parteneriat cu BDO Business School (programul de training al companiei de audit şi consultanţă de business BDO), Expand Health România (firmă de consultanţă în management şi marketing), Nestor Nestor Diculescu Kingston Pedersen (firmă de avocatură) şi The Academy at PwC (centrul de training al firmei de audit şi consultanţă fiscală PwC).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO