ZF Live

Ce sfaturi îi poate da un consultant în management unui antreprenor cu afaceri de 100 mil. euro

Autor: Adelina Mihai

27.05.2013, 17:24 831

"Un consultant îi poate spune antreprenorului ce face o altă companie similară dintr-o altă zonă a lumii sau într-o ţară apropiată din Europa, ce pericole a văzut acolo, care sunt instrumentele pentru a le preveni sau pentru a trata eventualele crize", a spus Cristian Bişa, proprietarul Business Management Technologies, companie care administrează platforma de consul­tanţă www.manageranticriză.ro, prezent ieri la emisiunea de business ZF Live, transmisă în fiecare zi de luni până vineri de la 10:00 la 11:00 dimineaţa pe live.zf.ro.

Bişa consideră că deşi antreprenorul ştie mai multe decât consultantul despre piaţă, el are în spatele său o echipă care îl poate ajuta în cercetare.

"Probabil că antreprenorul ştie mai multe decât consultantul despre piaţă, însă un consultant de 28 de ani cu 5 ani de experienţă în domeniu are în spate o întreagă echipă la nivel internaţional de experţi în domeniu, care au trecut prin situaţii similare, le-au tratat şi le-au rezolvat", a mai spus Cristian Bişa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO