ZF Live

​Cum arată planurile Grup Şerban Holding după finanţarea la Bursa de la Bucureşti: Ovidiu Bucătaru, director financiar: Investim în irigaţii, în depozitare, în zona de agricultură regenerativă şi în panificaţie

Autor: Mara Rolea

12.11.2021, 07:30 540

♦ Grupul vrea să atragă 25 mil. lei într-un plasament privat de acţiuni intermediat de TradeVille ♦ Listarea pe piaţa AeRO, spre finele anului ♦ În viitor, Grup Şerban Holding nu exclude noi operaţiuni la finanţare de la investitori şi chiar transferul pe piaţa principală a Bursei.

Ovidiu Bucătaru, director fi­nan­ciar şi membru în Con­siliul de Administraţie al Grup Şerban Holding spu­ne că în ultimii 3 ani com­pania a făcut paşi concreţi în accesarea sur­selor suplimentare de finanţare, având un întreg demers în ceea ce înseamnă branding-ul, direcţiile de business şi diferite planuri pe care le întrevede, iar aceste resurse vin prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti.

„Intenţionăm ca până la sfârşitul anului să avem un plasament privat, să accelerăm acest proces investiţional crescând volumele şi implicit marjele pe care le oferim. Până la finalul anului vom avea o majorare de capital de 25 de milioane de lei care ne va oferi posibilitatea de a finanţa pe de-o parte creşterea în zona de irigaţii, suprafeţe pe care să le redăm României, aşa cum am început de mai bine de doi ani, având prima suprafaţă redată Românei în 2019. Dorim să avem 1500 de hectare irigate la sfârşitul anului 2022, cu un obiectiv până în 2025 de 3000 de hectare pentru că tot ceea ce  resimte astăzi agricultura, toată volatilitatea care există ca factor determinant, este accesul la irigaţii“, afirmă Ovidiu Bucătaru în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO