ZF Live

A renunţat la o poziţie de top într-o multinaţională pentru a începe o afacere. VIDEO

23.07.2014, 11:18 1056

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a închieat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

În emisiunea din data de 27 mai a fost invitată Maria Ion, o antreprenoare care şi-a lăsat cariera pentru a franciza una dintre cele mai importante lanţuri de fast food din afară: Subway. 

Maria Ion, o tânără în vârstă de 31 de ani cu experienţă în vânzări de peste 10 ani în companii precum RCS&RDS, Medlife sau Medicover, a devenit în luna martie francizor al Subway, cel mai extins lanţ de restaurante din lume. Astfel, absolventa de studii economice a deschis în zona Piaţa Unirii fast-food-ul cu numărul 20 al gigantului american de pe piaţa locală. 

Anterior, Maria Ion ocupase poziţia de senior sales manager la în cadrul operatorului suedez de servicii medicale private Medicover.

Cinci trucuri simple pentru a câştiga încrederea partenerului de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO