ZF IT Generation

ZF IT Generation. Rareş Neamţiu, fondator On Time Agenda, o platformă pentru gestiunea programărilor pentru furnizorii de servicii, caută o finanţare de 100.000 de euro

6 iul 2020 Autor: Adrian Seceleanu

Aplicaţia a fost dezvoltată de start-up pentru a-i ajuta pe furnizori să reducă numărul de clienţi care întârzie sau nu se mai prezintă la programări.

On Time Agenda, o aplicaţie pentru gestiunea programărilor pentru furnizorii de servicii - de la medici până la saloanele de frumuseţe - are în plan să ia o nouă finanţare, de aproximativ 100.000 de euro, pentru a-şi majora vânzările.

„Am luat o finanţare până acum. Majoritatea fondurilor alocate acestui proiect au fost din surse proprii, atât ca aport al nostru ca activitate, cât şi bani efectiv. Am luat şi o finanţare prin intermediul proiectului Startup Hub, care s-a dovedit a fi o mişcare foarte, foarte bună.

Avem în plan să lu­ăm o finanţare, o sumă de aproximativ 1000.000 de euro. Toţi vor fi in­ves­tiţi pe partea de vânzări. Planul este să creştem cât se poate de accelerat, să câtigăm cât mai mulţi clienţi în perioada următoare, urmând ca pe final de 2021 să scalăm“, a declarat Rareş Neamţiu, fondator al On Time Agenda, în cadrul emisiunii ZF IT Generation.

Aplicaţia are deja câteva mii de clienţi, din­tre care o parte plătesc pentru serviciile pri­mite. „În prezent avem un portofoliu de pes­te 2.000 de profesionişti din diverse do­me­nii care folosesc aplicaţia noastră, care o tes­tea­ză, iar o bună parte dintre ei ne sunt şi clienţi plătitori. În contextul actual tot mai mul­te persoane apelează la serviciile noas­tre.“ Aplicaţia s-a născut după ce Neamţiu şi-a dorit să-şi ajute prietena, care este makeup artist, să gestioneze problema clienţilor care întârziau frecvent la programări.

„Totul a început acum aproximativ doi ani, din dorinţa de a o ajuta pe prietena mea, care este make-up artist, şi care se confrunta cu problema întârzierilor frecvente ale clienţilor ei la programări. “

„Cu un background de ingineri am decis să rezolv această problemă şi am inventat o aplicaţie care să le reamintească clienţilor să ajungă la timp la programări. În timp am adăugat noi module, tot felul de funcţii speciale pentru toţi cei care lucrează în industria de frumuseţe şi nu numai pentru ca ei să-şi poată aduce clienţii la timp la programare, şi să-şi organizeze eficient timpul de lucru şi chiar să-şi crească businessul împreună cu noi“.

 

Ce a mai declarat Rareş Neamţiu în cadrul emisiunii:

@ Eu sunt programator de aproximativ 18 ani, acesta este backgroundul meu, am lucrat la aplicaţii de mobile de când mă ştiu. Am lucrat ca freelancer tot timpul, eu împreună cu un prieten care este şi partenerul meu acum în acest proiect.

@ Partea esenţială a aplicaţiei noastre este trimiterea de alerte SMS către clienţi pentru ca ei să vină la timp la programare. Noi trimitem câte 3 alerte pentru fiecare programare în parte. În acest mod reducem numărul de clienţi care nu se prezintă la programare cu peste 85%, conform statisticile noastre bazate pe ceea ce s-a întâmplat la clienţii noştri. 

@ Aducând clientul sau pacientul la programare clienţii noştri câştigă timp şi bani. 

@ Am extins în timp aplicaţia, avem module de raportare, acum permitem şi clienţilor finali ai unui salon să facă solicitări către profesionişti . Dezvoltăm încontinuu aplicaţia, adăugăm funcţii noi, suntem în permanent contact cu clienţii noştri.

@ Aplicaţia noastră se pretează şi pentru cei care lucrează individual cât şi pentru echipe, funcţionează pe toate dispozitivele pe care utilizatorii le au, se sincronizează programările între ele, este un instrument colaborativ. Avem echipe de până la 18 medici dintr-o clinică din Sibiu care colaborează şi îşi stabilesc programări în sistem. Deci sigur totul se poate recepţiona de către o recepţie care are grijă de toată lumea.

O campanie Ziarul Financiar Partener: BCR