ZF IT Generation

ZF IT Generation. Irina Terente, Team Leader: Hello Chef dezvoltă o platformă online prin care clienţii să poată avea acces la un chef care să vină să gătească la ei acasă

26 mai 2020 Autor: Adrian Seceleanu

Hello Chef îşi propune să dezvolte o platformă online, accesibilă şi printr-o aplicaţie mobilă, prin care utilizatorii să poată „comanda“ o experienţă ieşită din comun: un chef să vină la ei acasă şi să le gătească meniul dorit.

„Proiectul îşi propune să aducă bucătari personali la clienţi acasă şi să îi facă pe clienţi să fie conştienţi de cât de importantă este alimentaţia şi cum putem să ne bucurăm de serviciile oferite de bucătarii personali. În primă fază este o platformă web dar în câteva luni aceasta va fi disponibilă şi pe mobil“, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Irina Terente, team leader în cadrul proiectului Hello Chef.

Echipa este formată din 4 membri, Alexandru Stroe fiind fondatorul proiectului. Cum va funcţiona aplicaţia? „Utiliza­torul intră pe platformă, scrie ce comandă ar vrea să lanseze şi apoi când acesta o lansează, bucătarii vor vedea comenzile şi vor răspunde cu un preţ iar apoi clienţii trebuie să aprobe detaliile pentru ca întâlnirea să aibă loc“.

Start-up-ul a intrat în programul de preaccelerare Innovation Labs. „Am avut norocul de a fi susţinuţi de mai mulţi membri şi mentori din echipa Innovation Labs şi am primit multe sfaturi legate de platforma tehnică şi de planul de business“, conform Irinei Terente.

 

Ce a mai declarat Irina Terente în cadrul emisiunii:

- Înainte de a avea platforma propriu zisă, care este 99% gata, noi am testat inclusiv offline ideea, şi am avut în jur de 20 de <<găteli>> câând chefii au mers acasă la clienţi. Ulterior noi am fost asaltaţi de şi mai multe cereri însă nu aveam entitatea juridică, aşa că am preferat să ne oprim şi să ne axăm pe dezvoltarea primei versiuni a platformei.

- Modelul nostru de business este B2C, comisionăm fiecare tranzacţie, dar vom investiga pe viitor şi un model de business B2B.

- Ne dorim să dezvoltăm prima variantă a platformei, să avem o aplicaţie cât mai uşor de utilizat care să fie cât mai bine dezvoltată. Ne propunem să implementăm şi o funcţie de consultanţă pe partea de nutriţie prin aplicaţie şi apoi să luăm legătura şi cu sălile de fitness şi să implementăm abonamente care să includă şi accesul la un chef care să le poată găti acasă clienţilor.

O campanie Ziarul Financiar Partener: InnovX-BCR