ZF IT Generation

ZF IT Generation. Cătălin Rus,cofondator şi COO: Prime Dash, dezvoltator de soluţii de business intelligence pentru IMM-uri: Discutăm la Londra o rundă de investiţie de 5 mil. Euro

8 mar 2023 Autor: Adrian Seceleanu

„Intrăm acum în zona Orientului Mijlociu, discutăm cu câteva bănci din regiune şi cu câţiva parteneri, retaileri sau branduri globale de retaileri pentru care vom lucra în curând“

Start-up-ul local Prime Dash, care a dezvoltat soluţii de business intelligence pentru IMM-uri, se află în discuţii pentru ridicarea unei runde de investiţii de 5 mil. euro la Londra, ca parte a procesului de ex­pansiune al companiei.

„Suntem în procesul de a ridica o rundă de investiţie din Londra de 5 mi­lioane de euro cu participarea unui fond de investiţii destul de im­portant. Am creat şi nişte conexiuni şi nişte parteneriate cu un fond de investiţii american. Am reuşit să dezvoltăm un produs de originare a creditelor pentru IMM-uri pentru pieţe la care nu ne-am aşteptat. Intrăm acum în zona Orientului Mijlociu, discutăm cu câteva bănci din regiune şi cu câţiva parteneri, retaileri sau branduri globale de retaileri pentru care vom lucra în curând şi care ne va ajuta să atingem nivelul pe care-l dorim de a deveni un unicorn“, a declarat în cadrul emisiu­nii ZF IT Generation Cătălin Rus, cofondator şi COO al Prime Dash.

Start-up-ul a anunţat runda de investiţii la finele evenimentului Seed Start Summit, organizat la Bucureşti pe 27 şi 28 februarie de acceleratorul InnovX-BCR, împreună cu Seed Star­ter şi Unicorn Attacks. La eve­ni­ment au mai participat alte patru start-up-uri care au „absolvit“ pro­gra­mul InnovX-BCR, respectiv Jobful, Finqware, Softlead şi QuickLegal.

Prime Dash a câştigat pitchul din cadrul evenimentului, premiul acor­dat fiind un tichet de intrare în programul de accelerare „Silicon Valley“ derulat la Praga de Seed Starter, fondul de venture capital al grupului Erste. Programul se cheamă Silicon Valley pentru că start-up-urile care vor câştiga etapa din Praga vor intra într-o etapă ulterioară de ac­celerare, care include şi o deplasare în San Francisco şi interacţiuni cu clienţi potenţiali, parteneri strategici şi investitori din ecosistemul tech din Silicon Valley şi SUA.

 

 

O campanie Ziarul Financiar Partener: BCR