ZF Investiți in România

ZF şi CEC Bank vă invită marţi, 18 octombrie, la conferinţa ZF Investiţi în România! – ediţia Târgu-Mureş

14.10.2022, 00:05 Autor: Alex Ciutacu

♦ Printre participanţii la dezbatere se numără Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, Remus Aurel Benţa, CEO al DAW Benţa, şi Anca Megan, CFO al Azomureş.

Ziarul Financiar şi CEC Bank vă invită marţi, 18 octombrie, la conferinţa ZF Investiţi în România!, ediţia Târgu-Mureş, pentru a discuta despre cum arată econo­mia locală în 2022 şi despre modul în care companiile fac faţă noilor condiţii de piaţă. 

Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la Hotel Plaza V, în centrul oraşului Târgu-Mureş. Aici, cei mai mari finanţatori din economie se vor întâlni cu unii dintre cei mai importanţi investitori şi angajatori din România. 

Anul 2021 s-a dovedit a fi unul bun pentru mediul de business şi pentru econo­mie, însă anul 2022 a venit cu un cumul de provocări şi cu un context complex, în care fiecare companie s-a văzut nevoită să gă­sească soluţii pentru a merge mai departe. 

Inflaţia în creştere, preţurile mai mari pentru energie şi perturbările generate de războiul din Ucraina alcătuiesc un „teren de joc“ mai dificil, însă băncile şi companiile din România au dat dovadă de rezilienţă. 

Cum fac faţă economiile locale în noile condiţii de piaţă? Ce aduce finanţarea ban­cară pentru mediul de business în 2022? Cum folosim fondurile europene pentru o dezvoltare sustenabilă?

Acestea sunt câteva dintre marile între­bări la care vor încerca să răspundă ban­cheri precum Bogdan Neacşu, directo­rul general al CEC Bank, Ramona Ivan, direc­tor Relaţii Internaţionale CEC Bank sau Ionuţ Lianu, director Trezorerie CEC Bank. 

Ei vor sta faţă în faţă cu unii dintre cei mai cunoscuţi investitori, antreprenori şi ma­nageri care activează în România, pre­cum Benţa Remus Aurel, CEO al DAW Benţa, Anca Megan, CFO al Azomureş, Dan Burian, CEO al Electroplast, Caius Bulea, director general al Betak, Virgil Zahan, CEO al Goldring sau Mircea Solovastru, membru în Comisia de Admi­tere la Tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti. 

Dezbaterea îşi propune să pună în lumină modul în care mediul de business şi sistemul bancar pot trece împreună prin perioadele complicate, iar cei prezenţi în panel vor încerca să vină cu propuneri şi pe marginea unor teme mari, precum rein­dustrializarea României. 

Proiectul ZF Investiţi în România!, realizat în parteneriat cu CEC Bank, a fost lansat în anul 2020 şi a scos până acum la iveală investiţii importante atât din partea antreprenorilor români, dar şi din partea companiilor cu capital străin. 

De la interviurile la care participă primari şi oameni din administraţiile publice locale şi până la cele despre finanţări, piaţa imobiliară, agricultură, industrie alimentară sau companii antreprenoriale, proiectul realizat de ZF şi CEC Bank pune lupa pe mecanismele care mişcă economia, dar şi pe provocările cu care se confruntă ambiţiile companiilor din România.

 

 

 

 

 

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank