ZF Investiți in România

ZF Investiţi în România! Dan Tudose, E-Acumulatori: Instalăm deja sute de sisteme fotovoltaice în fiecare an. Cheltuielile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic se ridică la 20.000-25.000 de lei pentru un sistem de 4-5 kW, care, timp de nouă luni pe ani, asigură aproape tot consumul necesar

09.11.2021, 00:07 Autor: Bogdan Alecu

Investiţia într-un sistem fotovoltaic care să asigure necesarul de energie pentru o casă se recuperează în maximum cinci-şapte ani, prin scăderile din facturi, spune Dan Tudose, director general la E-acumulatori, o platformă care distribuie baterii, acumulatori, sisteme fotovoltaice şi soluţii de stocare de energie.

„Am instalat prin programul Casa Verde panouri fotovoltaice şi în 2019, 2020 şi 2021, iar acum aşteptăm noul program şi ghidul aferent. Mulţi dintre cei care lucrează de acasă au investit în DIY şi au îmbunătăţit locuinţele. În plus, şi com­paniile acum caută soluţii pentru explozia preţului la energie. Investiţiile sunt tot mai mici ca valoare datorită creşterilor volu­melor iar acestea se amor­tizează tot mai repede, mai ales în contextul în care preţul energiei creşte. Acum avem sute de beneficiari ai programului Casa Verde care au devenit prosumatori“, a spus Dan Tudose.

 

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank