ZF Investiți in România

ZF Investiţi în România! Un proiect ZF şi CEC Bank. Costina Petrescu, North Avenue: Pe segmentul superior al pieţei rezidenţiale există în continuare cerere

02.09.2022, 00:06 Autor: Bogdan Alecu

Zona de nord a Capitalei continuă să atragă clienţi şi investitori, în condiţiile în care în Bucureşti devine tot mai greu de construit imobile noi.

„Voluntari va căuta să atragă investiţii din partea AB Imobiliare şi încă sunt terenuri pe care compania le-a achiziţionat. În dezvoltarea proiectului North Avenue nu au existat probleme cu autorizaţiile“, a spus Costina Petrescu, reprezentant North Avenue.

Ea a subliniat că în prima lună de la demararea vânzărilor apartamentelor din proiect, 25% din acestea au fost precontractate.

„Este primul proiect al AB Imobiliare. Este amplasat în proximitatea rondului din Voluntari de la intersecţia dintre bulevardul Pipera şi Petricani. Sunt două blocuri cu şapte etaje. Printre avantaje sunt cele patru penthouse-uri care vor avea şi piscină pe terasă. Cumpărătorii achiziţionează mai greu mass-market acum, se gândesc mai mult. Cei care cumpără pe segment superior cum­pără mai repede“, a spus Costina Petrescu. În prezent contrucţia este la etajul patru şi ambele blocuri sunt construite în acelaşi timp.

Amplasat pe un teren de peste 12.000 de metri pătraţi, proiectul dezvol­tat de AB Imobiliare va fi alcătuit din două imobile rezidenţiale, structurate pe un regim de înălţime P plus 5E plus etajele 6 şi 7 re­trase. Acestea vor avea un total de 101 aparta­mente - cu două, trei şi patru camere, dar şi penthouse-uri. În mo­men­tul de faţă, ambele blocuri cuprinse în proiect se află în construcţie, termenul de finalizare pentru acestea fiind prevăzut pentru luna decembrie a anului 2023.

Apartamentele cu două camere din cadrul ansam­blului vor avea suprafeţe cuprinse între aproximativ 64 şi 99 de metri pătraţi, cele cu trei camere se vor încadra între circa 91 şi 197 de metri pătraţi, iar cele cu patru camere, între 192 şi 205 metri pătraţi. Cele trei penthouse-uri, pe de altă parte, sunt desfăşurate pe două etaje şi au suprafeţe cuprinse între 487 şi 503 metri pătraţi. Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase spaţioase, chiar două per unitate locativă, suprafeţele acestora ajungând până la 89 de metri pătraţi.

În plus, proprietarii vor putea achiziţiona una dintre cele 20 de boxe de depozitare incluse în proiect. Ambele blocuri vor avea faţadă ventilată, soluţie recunoscută pentru faptul că încetineşte considerabil degradarea în timp a exteriorului clădirilor.

Printre facilităţile North Avenue by AÎB Imobiliare se numără cele 123 de locuri de parcare, spaţiile verzi extinse (un total de peste 1.100 de metri pătraţi, incluzând parcul privat), serviciile de concierge, dar şi componenta de servicii, reprezentată de sala de sport şi cafeneaua de lux ce vor fi incluse în proiect.

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank