ZF Investiți in România

ZF Investiţi în România! Dr. Leahu vrea să finalizeze investiţii totale de încă 3,2 mil. euro în 2021, prin care deschide clinici noi la Cluj, Galaţi şi Craiova

07.07.2021, 09:00 Autor: Alex Ciutacu

♦ Compania a mai realizat o investiţie de 500.000 de euro care s-a terminat în 2021, prin care a deschis o clinică în Ploieşti ♦ Afacerile Dr. Leahu s-au ridicat la circa 59 mil. lei în 2020, iar pentru 2021 ţinteşte un plus de 35%.

Reţeaua de clinici stomatologice Dr. Leahu continuă extinderea în 2021 şi va finaliza investiţii totale de 3,2 mil. euro, prin care va deschide clinici în Cluj, Galaţi şi Craiova, a explicat Ionuţ Leahu, CEO al companiei care operează clinicile, în emisiunea ZF Investiţi în România!, realizată în parteneriat cu CEC Bank.

„Cea mai mare bucurie pentru acest an va fi că în sfârşit finalizăm proiectul de la Cluj, investiţie de 2 mil. euro, care are deja doi ani şi jumătate de la concepţie, execuţie, autorizare, pentru că acolo am luat un spaţiu mare unde va fi cea mai mare clinică din reţeaua noastră, cu 18 scaune şi bloc operator. Vrem să avem absolut toată complexitatea, iar după ce am văzut că avem mulţi pacienţi care au nevoie de intervenţii complexe şi din Turda, şi din Oradea, a devenit important pentru noi să avem un bloc operator pentru tot ce vine din toată acea zonă a ţării”.

Totodată, Ionuţ Leahu a punctat că anul acesta vor ajunge la final şi investiţiile pentru extinderile din Galaţi, respectiv Craiova. Trebuie menţionat că Dr. Leahu a inaugurat deja anul acesta o clinică la Ploieşti, după o investiţie de peste 500.000 de euro.

„Terminăm amenajările la Galaţi, luna aceasta suntem în proces de autorizare a clinicii şi suntem în amenajări la Craiova. Aceste trei clinici se vor mai întâmpla anul acesta. (...) Da, finalizăm investiţii de 3,2 mil. euro, pe lângă cea de la Ploieşti”.

 Reţeaua Dr. Leahu a ajuns astăzi la 14 clinici, situate în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Oradea, Turda, respectiv Londra. „Continuăm să ne uităm şi să fim alături de colegii din ţară care deja au făcut investiţii, care deja au clinici de radiologie dentară, cu 4-5 scaune, unde suntem interesaţi să intrăm alături de ei. Primul partener de genul acesta este deja la Sibiu, adică din decembrie anul trecut am intrat în acţionariatul unei clinici cu 25 de ani vechime şi suntem alături de echipa din Sibiu, am mers către ei cu serviciile noastre de implantologie şi chirurgie avansată”.

Compania a deschis prima clinică internaţională la Londra în 2020, iar în continuare analizează piaţa pentru alte oportunităţi pe plan extern.

„Încă învăţăm multe lucruri din Londra, dar ne uităm şi începem nişte discuţii pentru ţara numărul doi. (...)“

„Sunt mulţi români care locuiesc şi lucrează în Marea Britanie, iar dacă proiectul din Londra prinde rădăcini cât mai adânci, cât mai rapid, vom putea să ne mai extindem în Marea Britanie. Sunt multe oraşe şi comunităţi de români care au nevoie şi de dinţi”.

Compania din spatele Dr. Leahu a închis anul 2020 cu o cifră de afaceri de circa 59 mil. lei, iar pentru anul 2021 vizează o creştere de 35%.

 

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank