ZF Investiți in România

Investiţi în România! Un proiect ZF&CEC Bank. Giancarlo Esposito, Prysmian: În ultimii doi ani am urcat de la 1.000 la 1.500 de angajaţi în două etape. Anul acesta vom avea o nouă creştere. Germania este cea mai mare piaţă de export pentru noi alături de Europa Centrală şi de Est

06.04.2021, 00:07 Autor: Bogdan Alecu

Exinderea reţelelor de telecomunicaţii, de la implementarea 5G la cablurile necesare ser­viciilor de TV şi inter­net fix au dus la creşterea investiţiilor realizate de italienii de la Prysmian la Slatina unde au patru fabrici pentru cabluri, dar şi un centru de cercetare şi dezvoltare.

„Anul trecut aveam un plan de expansiune pentru România, dar din cauza pandemiei, din cauza unor motive operaţionale am amânat investiţia din 2020 pentru 2021 deoarece avem nevoie de o capacitate suplimentară de 30-40% pentru a acoperi cererea din piaţă, iar până la finalul acestui an vom veni cu o in­vestiţie de 15 mil. euro“, a spus Giancarlo Esposito, HR di­rector & general manager Romania în cadrul Prysmian.

Compania are în plan să realizeze noi recrutări, iar investiţiile în pregătirea angajaţilor poate trece de 10% din cifra de afaceri.

O campanie Ziarul Financiar și CEC Bank