ZF Bankers 2021

ZF Bankers 2021. Robert Berzea, CEO Fashion Days: La nivel de finanţare, serviciul „buy now pay later“ permite clienţilor să comande produse şi să plătească ulterior pentru produsele nereturnate

23.08.2021, 16:30 Autor: Mircea Nica

„Clienţii care comandă mult şi returnează mult au un scor mare, chiar dacă returnează mult, atât timp cât produsele sunt în stare bună. Pe baza scoringului noi ştim clienţii care sunt cu un risc scăzut.“

Fashion Days oferă posibilitatea clienţilor, prin serviciul „buy now pay later“ de a comanda mai multe pro­duse, urmând să facă plata doar pentru pro­dusele pe care nu le re­turnează, a spus Robert Berzea, CEO al Fashion Days, în ca­drul ZF Bankers Sum­mit 2021, care s-a desfă­şu­rat la începutul lunii iulie.

„La nivel de finanţare, prin serviciul buy now pay later introdus de eMAG, le propunem clienţilor să comande mai multe produse şi le vom lua banii doar pe cele pe care nu le returnează după câteva zile, ştiind că majoritatea clienţilor vor să în­cerce cât mai multe haine şi vor să păstre­ze doar câteva. Noi am înţeles destul de clar că este genul de ser­­­viciu care o să creas­că încrederea cli­entului pentru a achi­ziţiona mai mult“.

Robert Berzea a mai explicat că pe zo­na de e-commerce exis­tă date şi studii care arată că această zonă de finanţare are cea mai mare creştere în vestul Europei.