ZF Bankers 2021

ZF Bankers 2021. Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: Digitalizarea nu poate să vină doar din sistemul bancar, trebuie să avem un plan mai amplu al administraţiei fiscale şi al interacţiunii între firme

17.07.2021, 10:19 Autor: Mircea Nica

♦ Omer Tetik, şeful Băncii Transilvania: Se lansează programe foarte bune, precum ajutorul pentru HoReCa, dar pierdem timp important pentru că nu merg sisteme, aplicaţii. În rest, cred că a revenit încrederea în bănci pentru finanţări, iar viitorul arată mai bine.

Digitalizarea trebuie să aibă loc, prin­tr-un plan mai amplu, şi pe zona administraţiei fiscale şi a interacţiunii între firme, nu doar în sistemul bancar, a spus Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, în cadrul ZF Bankers Summit 2021.

„Digitalizarea nu poate să vină doar din sistemul bancar, trebuie să avem un plan mult mai amplu al administraţiei fis­cale, interac­ţiu­nea între firme. Se lan­sează programe foarte bune, pre­cum ajutorul pentru HoReCa, dar pierdem timp important pentru că nu merg sisteme, aplicaţii. În rest, cred că a revenit încrederea în bănci pentru fi­nanţări, iar viitorul arată mai bine“.