ZF Bankers 2021

ZF Bankers 2021. Monica Cadogan, fondator şi acţionar, Vivre: Suntem într-un ecosistem european şi concurăm cross-industries şi cross-countries. Fintech-urile au venit cu dezavantajul de a nu întâlni clientul în persoană şi s-au confruntat cu provocarea de a pune ceva în locul acelei interacţiuni

02.09.2021, 19:15 Autor: Alex Ciutacu

Jucătorii activi astăzi în piaţă trebuie să ţi­­nă cont de faptul că tehnologia şi contextul eu­­ropean aduc oportunităţi, dar şi o com­pe­ti­ţie mai acerbă, fapt valabil şi în serviciile fi­nanciare bancare sau non-bancare, a ex­pli­cat Monica Cadogan, fon­da­tor şi acţionar al Vivre, în videoconfe­rin­ţa ZF Bankers Summit 2021.

„Acum suntem într-un ecosistem eu­ro­pean în care concurăm cross-industries şi cross-countries. (...) Toţi suntem acum din nişte piscine mici într-un lac mare, să nu zic ocean, şi te trezeşti nu doar cu oportunităţi, dar şi cu competitori noi care setează stan­dar­de extrem de înalte în piaţă“, a explicat Monica Cadogan, care la momentul eveni­men­­tului ZF Bankers Summit, desfăşurat la în­ce­­putul lunii iulie 2021, era CEO al retai­le­ru­lui online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco. Ulterior ea s-a retras din aceas­tă func­ţie la data de 24 au­gust 2021 pen­tru a urma noi oportunităţi în viaţă şi carieră, însă a păstrat pachetul de 45% din acţiuni pe care îl deţinea la această com­pa­nie şi, în plus, şi-a depus man­datul de admi­nis­tra­tor pentru Tech­nologies by Vivre şi Vivre Logistics, ultima zi fiind 30 septembrie 2021.