ZF Bankers 2021

ZF Bankers 2021. Antoaneta Curteanu, UniCredit Bank: Segmentul IMM-urilor începe să ruleze mai aproape de ritmurile din 2019

17.08.2021, 18:40
ZF Bankers 2021. Antoaneta Curteanu, UniCredit Bank: Segmentul IMM-urilor începe să ruleze mai aproape de ritmurile din 2019

“Sunt mai multe programe cu ajutorul cărora va trebui ca sectorul de micro-IMM-uri să capete mai multă valoare în PIB.”

Întreprinderile mici şi mijlo­cii încep să reia creşterea şi să se apro­pie de ritmul afacerilor din 2019, crede Antoaneta Curteanu, vicepre­şe­dinte al UniCredit Bank România.

„Segmentul IMM-urilor începe să ruleze mai aproa­pe de rit­mu­rile din 2019, aceas­ta este ten­dinţa. IMM-urile încep să crească, noi trebuie să le ajutăm şi să le creăm un ecosis­tem de aplicaţii şi de ajutor. O parte dintre aceste IMM-uri mai mici nu sunt bancabile din punct de vedere al indicatorilor, au nevoie de lichiditate, de business planuri pe un termen mai lung, dar cu ajutorul nostru cred că putem creşte lucru acesta. Sunt mai multe programe cu ajutorul cărora va trebui ca sectorul de micro-IMM-uri să capete mai multă valoare în PIB“, a declarat Antoaneta Curteanu în cadrul con­ferinţei ZF Bankers Summit 2021.

Continuarea pe ZF Corporate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.