ZF Agrobusiness

Start pentru ZF Agropower. Cine vine la videoconferinţa ZF BT Agropower „Agricultura în 2020 şi premise pentru 2021“?

25.01.2021, 00:06
Start pentru ZF Agropower. Cine vine la videoconferinţa ZF BT Agropower „Agricultura în 2020 şi premise pentru 2021“?

Printre temele de discuţie se numără premisele pentru noul an agricol, sursele de finanţare pe care le au la dispoziţie fermierii pentru investiţii, evoluţia formelor asociative şi infrastructura de irigaţii.

Ziarul Financiar organizează luni, 25 ia­nua­­rie, videoconferinţa ZF BT Agropower „Agri­cultura în 2020 şi premise pentru 2021“, care va reuni la aceeaşi masă a discuţiilor reprezentanţi bancari, care finanţează acest sector, dar şi reprezentanţi ai unor companii importante sau cooperative agricole de profil, implicaţi direct în agrobusiness.

Evenimentul în format online, îi va aduce la masa virtuală pe Sorin Ignat, director agribusiness în cadrul Băncii Transilvania, cea mai mare bancă din România după active, el având o experienţă de peste 20 de ani în banking şi pe Lucian Florea, preşe­dintele Asociaţiei Fruleg, formată din 7 pomi­cultori din localitatea Iţeşti, judeţul Bacău.

 

O campanie Ziarul Financiar susținută de Banca Transilvania și Profi
Continuarea pe ZF Corporate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.