ZF 24

ZF şi Alico organizează conferinţa: Au pacienţii nevoie de o schimbare a sistemului de sănătate?

ZF şi Alico organizează conferinţa: Au pacienţii nevoie de o schimbare a sistemului de sănătate?
14.02.2012, 12:33 220

Ziarul Financiar şi Alico organizează conferinţa cu titlul "Au pacienţii nevoie de o schimbare a sistemului de sănătate? Reforma, între responsabilitatea cheltuirii fondurilor şi nevoia de schimbare", joi, la Hotel Radisson Blu Bucureşti, Sala Atlas 2, de la ora 09.00, potrivit unui comunicat.

Ziarul Financiar invită la aceeaşi masă reprezentanţi ai Ministerului Sănătaţii, Comisiilor Prezidenţiale de Sănătate, Colegiului Medicilor din România, din asigurări şi spitale private, care vor discuta despre reformă şi nevoia de schimbare în domeniul sănătăţii.

În cadrul conferinţei, cei mai importanţi jucători din domeniu vor dezbate teme referitoare la: problemele cu care se confruntă sistemul sanitar în prezent, calitatea serviciilor şi tratamentul de care beneficiază pacienţii, propunerile opiniei publice şi schimbările necesare în sănătate.

Printre speakerii evenimentului se numără: Theodor Alexandrescu, director general Alico Asigurări România S.A., prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedinte al Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Cepoi, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Vlădescu, preşedinte Comisia Prezidenţială de Sănătate, director general Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar, Florin Andronescu, Business Developer, Sanador, Pascal Prigent, director general GSK România.

Temele de discuţie care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei sunt următoarele: Care sunt problemele sistemului sanitar şi care sunt soluţiile; Cum funcţionează sistemele de sănătate în alte ţări; De ce nu primesc românii îngrijirile de care au nevoie, la o contribuţie medie de 23 euro/ lună (sumă care rezultă din împărţirea fondurilor pe care CNAS le are la dispoziţie la numărul de asiguraţi); Cum poate contribui alternativa privată a serviciilor medicale şi asigurărilor de sănătate? Cum pot fi stimulate investiţiile în sănătate; Care sunt avantajele şi dezavantajele ca firmele private să administreze toţi banii din sănătate.

Programul evenimentului: 09.00 - 09.30 - Welcome Coffee & Networking; 09.30 - 12.30 - Prezentări speakeri - Sesiuni Q&A; 12.30 - 13.30 - Business Lunch.

Ziarul Financiar este brand-ul de referinţă al pieţei de business, pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiar oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

American Life Insurance Company (Alico) este o companie MetLife, Inc., reprezentată în România prin AlicoAsigurări România S.A. (Alico Asigurări) şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord, AlicoAsigurări şi Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc. În România, Alico ocupă o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă şi a pensiilor administrate privat, reprezentând alegerea a peste 1 milion de clienţi. Conform rezultatelor financiare din 2010, Alico Asigurări deţine o cotă de piaţă de 12,31% pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO