ZF 24

ZF Live. Răzvan Crişan, cofondator Kane Group: Dacă ţi-ai construit un brand puternic şi ai creat o comunitate în jurul lui, oamenii se vor întoarce în localul tău şi îţi vei reveni repede

Autor: Miruna Diaconu

15.05.2020, 19:20 391

♦ Izbucnirea crizei i-a prins pe cei din Kane Group în plină expansiune, cu o investiţie în curs într-o cafenea amplasată în centrul vechi din Bucureşti.

RÂzvan Crişan, cofondator al grupului Kane, din care fac pac parte localuri precum restaurantul de fine dining cu acelaşi nume, cafeneaua M60 şi restaurantul Pizza Mamizza, spune că odată cu redeschiderea HoReCa vor supravieţui şi vor avea de câştigat afacerile care şi-au construit un brand puternic şi au creat o comunitate în jurul businessului. 

Oamenii vor dori să se întoarcă cât mai curând în restaurante sau cafenele, dar le vor alege pe acelea care au reuşit să le câştige încrederea atât în perioada crizei cât şi înainte de aceasta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO