ZF 24

ZF Live Bogdan Belciu, Boston Consulting România: România are avantajul poziţiei geografice şi al forţei de muncă ieftine pentru atragerea investiţiilor în contextul relocării lanţurilor de aprovizonare în Europa

Autor: Răzvan Botea

04.07.2020, 11:25 532

♦ România va reveni din punctul de vedere al PIB la un nivel anterior crizei în cel mai bun caz în 2022 ♦ Probabil 18 luni vom avea o revenire graduală.

Bogdan Belciu, partener la Boston Consulting România, una dintre cele mai mari companii de consultanţă la nivel mondial, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că România are avantajul poziţiei geografice şi al forţei de muncă ieftine în contextul în care companiile europene caută să restrângă lanţurile de aprovizionare.

„Vedem o tendinţă destul de mare de a scurta lanţul de aprovizionare, de a se muta mai aproape de clienţi, de a căuta un back-up. România rămâne în continuare o ţară atractivă prin prisma locaţiei şi prin prisma unor costuri salariale care, deşi au crescut destul de mult, nu sunt totuşi la fel de mari ca cele din vestul Europei”, a spus Bogdan Belciu la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO