ZF 24

Whiteland Logistics: Producatorii romani trebuie convinsi sa externalizeze logistica

06.02.2007, 22:04 21

Reorganizarea Whiteland in doua companii distincte (logistica si vanzare&marketing) va permite, pe parte de logistica, dezvoltarea de parteneriate cu producatori locali, care nu si-au externalizat inca serviciile de distributie sau de depozitare, spune Andrei Rusu, directorul general al Whiteland Logistics.
"Exista multi producatori locali care realizeaza singuri activitatile logistice, crezand ca au lucrurile sub control. Cu timpul insa, uitandu-se la pietele mai dezvoltate din afara, ei au inceput sa-si dea seama ca viitorul este externalizarea serviciilor de logistica catre parteneri specializati. Un risc mare al unui producator este costul logistic care ar putea sa scape de sub control pentru ca trebuie gestionate mai multe activitati in acelasi timp", spune Rusu.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt argumentele pe care le va folosi compania Whiteland Logistics in atragerea unor clienti noi doar pentru serviciile de logistica, accentuand astfel separarea celor doua linii de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO