ZF 24

Vulcan, firma lui Ovidiu Tender, în faliment din 2019, vinde un teren de 25 de hectare cu 16 milioane de euro în polul rezidenţial din sudul Capitalei, Bd. Metalurgiei. Preţul pe metrul pătrat este de 66 de euro

Vulcan, firma lui Ovidiu Tender, în faliment din 2019,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.01.2020, 17:20 1326

Vulcan avea ca obiect de activitate producţia generatoarelor de aburi, a centralelor electrice şi a echipamentelor industriale.

Un teren de 25 de hectare aflat în zona Berceni din Bucureşti îşi caută cumpărător în schimbul unei sume de 16,4 mi. euro. Terenul pe care sunt ridicate câteva hale de producţie a aparţinut companiei Vulcan SA, fondată de Ovidiu Tender. Vulcan SA a intrat în faliment în februarie 2019, după şase ani de insolvenţă.

„Compania a ajuns în faliment din cauza incapacităţii de plată. În halele scoase acum la vânzare se produceau echipamente pentru extracţie petrolieră. Obiectul activităţii poate fi păstrat de investitorii care vor cumpăra activele, deoarece halele sunt funcţionale şi dotate cu toate echipamentele necesare“, spun reprezentanţii Euro Insol, lichidatorul judiciar al Vulcan SA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO