ZF 24

Voicu&Filipescu: Preluarea Stefanica, Dutu & Asociatii s-a simtit imediat in afaceri

07.09.2008, 21:30 42

Firma de avocatura Voicu&Filipescu a inregistrat in primele opt luni ale acestui an, o cifra de afaceri de peste 3,9 mil. euro, in conditiile in care afacerile totale ale companiei au atins anul trecut 3,8 mil. euro. Compania este unul dintre primii zece jucatori dupa veniturile realizate in 2007.

"Am depasit cifra de afaceri a anului trecut. Aceasta crestere a fost influentata de parteneriatul mai flexibil si orientat spre rezultate si de echipa largita in urma preluarii a 13 avocati prin fuziunea cu Stefanica, Dutu & Asociatii. Nu aveam oameni suficienti cu care sa lucram proiectele in derulare in acel moment, am simtit imediat saltul cand firma s-a marit prin preluarea echipei de la Stefanica si concomitent cu noile angajari", a spus Daniel Voicu, unul dintre partenerii fondatori ai Voicu&Filipescu.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri estimeaza firma pentru anul acesta si care sunt cele mai recente proiecte ale casei de avocatura.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO