ZF 24

Vlad Neacşu, ASEBUSS: Dacă faci un MBA doar ca să treci ceva în CV înseamnă că este doar un hobby

Vlad Neacşu, ASEBUSS: Dacă faci un MBA doar ca să...

Autor: Corina Mirea

18.02.2014, 22:05 588

Managerii care vor o diplomă de MBA şi care vor să o şi valorifice din punct de vedere profesional ar trebui să îşi seteze un scop înainte de a se înscrie la un program de educaţie managerială, fie financiar (o creştere de salariu) sau de statut (accederea într-o elită). Altfel, dacă singurul motiv pentru înscriere este trecerea în CV a unui MBA participarea la cursuri va rămâne la stadiul de hobby, iar managerul nu va reuşi să îşi îmbunătăţească performanţele, a spus Vlad Neacşu, student al programului de Executive MBA oferit pe plan local de ASEBUSS (Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucureşti) în parteneriat cu Kennesaw State University din Atlanta (Georgia), în valoare de 18.500 de euro.

“Trebuie să faci programul cu un scop, poate fi şi unul financiar, poate fi dorinţa de a intra într-o elită, spre exemplu. Prin şcoală accezi într-un mediu în care altfel este greu de pătruns, nu ai foarte mari şanse. Dacă îl faci doar ca să mai treci ceva în CV înseamnă că nu prea contează pentru tine, că este un fel de hobby”, explică Vlad Neacşu, director general al firmei din domeniul imobiliar Primcom. El a fost prezent luni la cea de-a noua ediţie a dezbaterii HR Insider, organizată pe tema „Viitorul pieţei programelor de educaţie managerială în România: se mai înscriu managerii români la programe de MBA?”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO