ZF 24

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Preţul energiei nu creşte

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Preţul energiei nu...

Autor: Mihai Gongoroi

03.01.2020, 10:44 195

Ministrul Economiei Virgil Popescu a reiterat, miercuri seară, printr-o postare pe o reţea de socializare, că preţul energiei nu creşte de la 1 ianuarie şi l-a acuzat pe preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, membru PSD, că răspândeşte fake-news-uri.

"Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri! În loc să îşi vadă de concediul de bugetar de lux, aşa cum îi şade bine unui social democrat, preşedintele PSD Mehedinţi (care face parte şi din conducerea colectivă a PSD - aia “reformată” cică) minte că se majorează preţul facturilor la energie electrică. Şi cum anunţa el asta? Cu o ştire din ianuarie 2015! Când, apropo, domnule Aladin la guvernare era tot PSD, nu PNL! În orice caz, stimaţi români aşa cum am anunţat şi eu, dar şi ANRE, preţul la energie electrică nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020! P.S. Aladine nu te mai fă de ruşine!", a scris pe Facebook ministrul Economiei, Virgil Popescu.

El a răspuns la o postare a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, care anunţa că românii şi companiile vor plăti facturi mai mari la energia electrică de la 1 ianuarie 2020 folosind o ştire din 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO