ZF 24

Vineri s-a inaugurat, acum s-a stricat. Centura orasului Gherla, inchisa

21.08.2009, 16:48 106

Ca la noi la nimeni. Se inaugureaza un drum cu surle si trambite, peste cateva zile il inchidem pentru ca s-a stricat. Este cazul centurii orasului Gherla, caruia premierul Emil Boc si ministrul transporturilor, Radu Berceanu, i-au taiat panglica vineri.

Premierul parea atunci foarte bine dispus. Chiar mandru ca in sfarsit se termina o lucrare pentru care Guvernul a alocat de-a lungul timpului aproape 8 milioane de lei. Asa ca inaugurarea drumului s-a facut cu fast.

Insa la doar cateva zile dupa ce autoritatile au plecat, drumul de numai 5 km, construit in cativa ani, a fost inchis. O bucata din sosea s-a surpat din pricina pamantului alunecos si a calitatii proaste a lucrarilor de consolidare.

Asa se face ca locuitorii din Gherla s-au trezit din nou cu traficul greu prin oras, iar soferii au facut cale intoarsa de pe centura pe drumul national care leaga orasul de Dej.

Sursa video: Pro TV

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO