ZF 24

Videoton: Romania este una dintre tintele noastre cele mai importante

12.02.2008, 15:52 54

Grupul ungar Videoton, productor de echipamente electronice si electrotehnice si furnizor de servicii industriale, intentioneaza sa isi extinda activitatea in Europa Centrala si de Est, prin preluarea de participatii la companii din regiune, Romania fiind una dintre "tintele cele mai importante", informeaza Mediafax.

"Romania este una dintre tintele noastre cele mai importante. Romania are unul dintre cele mai ridicate ritmuri de dezvoltare din estul Europei, iar tot mai multi investitori aleg sa intre pe aceasta piata. Pe langa acestea, costurile reduse sunt competitive, iar logistica ofera un avantaj fabricilor noastre existente", a declarat agentiei directorul general executiv al grupului, Peter Lakatos.

Oficialul a precizat ca Videoton intentioneaza sa achizitioneze o unitate operationala cu activitati de productie in unul sau mai multe domenii, cum ar fi electronica, asamblare produse electromecanice, asambare finala, produse de plastic realizate prin injectie, productia de scule si echipamente industriale.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO