ZF 24

Valmar, Porsche: Anul viitor putem sarbatori daca vanzarile de masini ajung la 250.000 de unitati

17.11.2008, 21:00 10

Brent Valmar, directorul general al Porshe Romania, cel mai mare importator auto de pe piata locala, cu afaceri de un miliard de euro anul trecut, spune ca primele categorii de costuri la care se uita o companie de profil in contextul unei situatii de criza sunt cele de promovare si de personal.

"Marjele operationale scad in conditiile in care se pastreaza blocurile de costuri pentru personal. Punctul intai de costuri vine din reclama si punctul doi din personal, iar aici vorbim nu numai angajatul in sine, ci inclusiv biroul, energia electrica consumata, masina de serviciu, benzina, calculatorul si telefonul. Aici suntem datori sa asiguram dealerului o viata daca nu cu castiguri mari, cum nu se mai poate si nu s-a putut niciodata, macar sa-i asiguram stabilitate financiara", a subliniat Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cati angajati are in prezent importatorul Porsche Romania si care a fost bilantul autoturismelor inmatriculate la nivelul lunii octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO