ZF 24

Valentine's Day - de la inimioare de plus la nopti de film, vibratoare si abonamente la biblioteca

Valentine's Day - de la inimioare de plus la nopti de film, vibratoare si abonamente la biblioteca
11.02.2010, 17:53 164

Odata cu cea de-a doua saptamana a lui februarie, tarabele sivitrinele se umplu pana la refuz cu inimioare, restaurantele isiimbraca meniurile in straie afrodisiace, cluburile fac petreceripentru indragostitele perechi, iar salile de concerte gazduiescshow-uri pentru acelasi public al lui Cupidon, scrie Mediafax.

In Capitala, dughenele s-au umplut de baloane pocnind de heliu,iar floraresele pregatesc deja o oferta de Ziua indragostitilor, cutrandafiri rosii si preturi saltate in concordanta cusarbatoarea.

La Sala Dalles, unde, joi, a debutat un targ de cadouri caretine de la Sfantul Valentin si pana dupa Martisor, cei care trecpragul sunt intampinati de o armata de inimi rosii de plus, detoate marimile - de la inimi pricajite, numai bune de agatat laoglinda retrovizoare, printre braduti, CD-uri si matanii, la inimigigant care ar putea ocupa cu usurinta un sfert de dormitor(ne)fericitului care o va primi. Despre cum este intampinat Valentine's Day decomerciantii romani cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO