ZF 24

Vă aşteptăm la „BICICLEŞTI”, pe bulevardul Kiseleff, sâmbătă, de la ora 12.00, să facem mişcare curată

Vă aşteptăm la „BICICLEŞTI”, pe bulevardul...

Autor: Gândul

28.03.2014, 16:26 184
Campania „BICICLEŞTI”, lansată de Gândul şi ProSport, în septembrie 2013, continuă. După ce anul trecut mii de oameni au răspuns campaniei, susţinând-o pe internet şi în stradă, din acest week-end, bucureştenii, şi nu numai, sunt invitaţi din nou să facă mişcare curată, cu bicicletele şi cu rolele, sau, pur şi simplu, să iasă la pomenadă pentru câteva ore. Sâmbătă, 29 martie, vă aşteptăm pe Bulevardul Kiseleff, începând cu ora 12.00.
 

GeoBateŞaua şi Asociaţia “Bate Şaua Să Priceapă Iapa” vă invită în 2014 la ediţiile BICICLEŞTI, continuând astfel iniţiativa ProSport şi Gândul care şi-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în Bucureşti cea mai mare platformă de activităţi recreative de week end.

Începând cu week end-ul următor şi până la finalul lunii iunie, bd. Kiseleff va fi închis traficului auto 2 (două) sâmbete pe lună, bucureştenii fiind din nou invitaţi să facă mişcare în aer liber, chiar în centrul oraşului.

Astfel, prima ediţie BICICLEŞTI din 2014 se va desfăşura sâmbătă, 29 martie, între orele 12.00 şi 18.00, bucureştenii putându-se plimba din nou pe bd. Kiseleff cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur şi simplu, la pas. Să redescoperim strada fără maşini, aglomeraţie sau poluare!

În octombrie şi noiembrie anul trecut, timp de 3 week end-uri, câteva mii de bucureşteni s-au putut bucura pe o vreme superbă de toamnă, de mişcare şi plimbare pe bd. Kiseleff, pe porţiunea dintre Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, departe de trafic şi aglomeraţie.

Iniţiativa BICICLEŞTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport şi Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a raspuns afirmativ şi a acceptat să închidă circulaţia auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff!

“Bate Şaua Să Priceapă Iapa” este o asociaţie nonprofit, înfiinţată în 2004 şi militează pentru promovarea bicicletei şi a transportului alternativ. Activează pentru promovarea tradiţiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ şi de aventură şi a turismului rural, ecologic şi istoric.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO